Сша Швеція Туреччина Фінляндія Нео Сша Швеція Туреччина Фінляндія

Членство Туреччини в НАТО може бути переглянуте » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 759
goneva.net.ua

Колишній помічник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон заявив про те, що членство Туреччини в НАТО може бути поставлене під питання, на тлі неготовності турецької влади зайняти жорстку позицію щодо війни в Україні.   Про це повідомляє The Daily Telegraph. "Фінляндія і Швеція прийняли приголомшливе рішення приєднатися до НАТО, але торгові та військові партнери Росії ще не залишили її, в час потреби, на жаль, включаючи Туреччину", - йдеться у статті. На думку Болтона, найближчими місяцями здатність Заходу до згуртування рядів буде перевірена на ділі.

Він вважає «справжньою проблемою» те, що нині не гарантується ні єдності, ні рішучості Заходу. Заяви Німеччини про намір збільшити витрати на оборону так і не «матеріалізувалися», зазначає він.

Екс-помічник президента нагадав, що затягування українського конфлікту може сприяти зростанню невдоволення в країнах Заходу.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award» womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA