Сша Естонія Нео Сша Естонія

Буданов розповів про плани ЗСУ та озвучив терміни » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 343
goneva.net.ua

Глава військової розвідки України Кирило Буданов розкрив деякі деталі щодо планів Збройних сил України. Крім того, він розповів, коли Українська держава має намір втілити цей план у реальність. За словами голови ГУР Міноборони України Кирила Буданова в інтерв’ю ABC News, вже цієї весни ЗСУ планують піти в «серйозний» контрнаступ.

Він зазначив, що вже у березні місяці бойові дії на лінії фронту будуть «найспекотнішими». «Саме тоді ми побачимо більше звільнених територій, а також остаточну поразку Росії у війні проти України.

Причому це відбудеться по всій території нашої країни, від Кримського півострова до Донбасу», - сказав голова розвідки. Він також висловив подяку Сполученим Штатам Америки та іншим союзникам за надану Збройним силам України допомогу, а також звернувся до них із проханням і надалі підтримувати нашу країну. «Я обіцяю, що тепер це не займе багато часу.

Кожен із громадян США, хто сплачує податки, зможуть побачити, куди пішов кожен їхній цент. Ми змінимо цей світ разом», - підкреслив Буданов. Насамкінець керівник ГУР зазначив, що він очікує, що вже найближчим часом Сполучені Штати Америки відправлять Україні бронемашини Bradley. «Ми дуже і дуже чекаємо на них.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
В НАТО прокоментували бої за Соледар і Бахмут » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA