Сша New York Росія Сша New York Росія

ЗСУ змінили тактику застосування HIMARS » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 159
goneva.net.ua

Українські війська змінили тактику застосування ракетних систем залпового вогню HIMARS, метою яких стали казарми, де зосереджені російські окупанти.   Про це пише The New York Times із посиланням на військового аналітика Майкла Кофмана.

Західні експерти звернули увагу на, ймовірно, новий підхід ЗСУ у використанні HIMARS. Якщо раніше українські військові використовували ракети в основному для ураження складів боєприпасів і ліній постачання, то тепер вони почали завдавати ударів по казармах та інших скупченнях росіян, сказав NYT директор з російських досліджень інституту C.

N. A. у США Майкл Кофман. "Приплив мобілізованих на передову зробив їх вразливими для ударів. Живої сили стало багато, тому підрозділи тепер значно легше виявляти та працювати по них", – сказав він.

На думку експерта, хоч обстріли HIMARS і знизили перевагу Росії в артилерії, останні атаки цих систем мають менший вплив на перебіг бойових дій у порівнянні з тим, коли вони були вперше застосовані влітку, але це значно болючіше для особового складу армії РФ.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
США внесли ''суттєві'' зміни в воєнну допомогу для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA