Джо Байден Сша Росія Нео Джо Байден Сша Росія

У Байдена назвали правила справедливого миру з РФ » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 452
goneva.net.ua

В адміністрації президента США впевнені, що Росія подвоїла ставки у війні, шляхом анексії українських територій. Такий підхід, у принципі, не передбачає дипломатію. Справедливі умови миру та закінчення війни з Росією, повинні включати повний суверенітет і територіальну цілісність України.

Про це повідомила на брифінгу 4 січня речниця адміністрації президента США Карін Жан-П'єр. Американський президент Джо Байден, за її словами, підтримує справедливий мир, що ґрунтується на принципах ООН, і це є однією з цілей США на 2023 рік. "Ми повторюємо знову і знову: нічого про Україну без України.

Ось так ми бачимо цей підхід, і це, консенсус усієї адміністрації Байдена", - заявила Жан-П'єр. У Штатах не сприймають слова Москви про прагнення серйозної дипломатії, адже Росія щоразу навпаки більше підіймає ставки у війні з Україною, зауважила вона. "Вони подвоюють ставку, анексуючи території та наполягаючи на їх збереженні (у складі РФ).

Це в принципі не може бути основою для справжньої дипломатії", - наголосила речниця адміністрації. США надаватимуть Україні військову допомогу, щоб надати їй козирі за столом переговорів.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Через агресію РФ в Україні, Молдова може змінити свій статус » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Нідерланди про винищувачі F-16 для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Чому Путін так поспішає зробити "народною" загарбницьку війну проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA