Україна Экология діти бізнес кар'єра дозвілля Україна

Сruelty free та екологія: sustainability івент-конференція Garnier Green Beauty

Сейчас читают: 994
womo.ua

Аби підтримати такі важливі теми, як екологія та cruelty free, напередодні Дня Землі, 18 квітня 2024 року, у Києві відбулася екологічна івент-конференція від Garnier, світового лідера у сфері краси — Green Beauty.

Ця подія відзначилася не лише своєю унікальністю, але й важливим посланням про екологічність та сталість розвитку, які впроваджує бренд.

Під час конференції, представники Garnier зазначили вагомі досягнення бренду у напрямку екологічної відповідальності. Зокрема, 99% інгредієнтів продукції вже є веганськими, а уся продукція офіційно схвалена «Cruelty Free International».

Але найважливішим було оголошення про плани до 2025 року: всі упаковки стануть повторно використовуваними та придатними до перероблення, а всі виробничі об’єкти перейдуть на 100% використання поновлюваних джерел енергії. Анна Юник, бренд-менеджерка Garnier в Україні: Наша програма базується на трьох китах: це трансформація власних виробництв, аби не виходити за рамки планетарних меж; залучення наших партнерів, медіа та молоді до ідеї сталого та екологічного способу життя; а також ми робимо внесок у вирішення світових екологічних проблем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA