Форум Pochayna Event Hall

EVENT MAKER — форум для початківців та професіоналів івент-індустрії

Сейчас читают: 912
womo.ua

18 квітня в Pochayna Event Hall відбудеться знакова професійна подія  для всіх, хто так чи інакше має відношення до індустрії івентів в Україні — форум EVENT MAKER.

В цей день в одному місці зберуться і поділяться своїм досвідом та інсайтами бізнесу провідні експерти — представники компаній, які спеціалізуються на організації бізнес-івентів, освітніх заходів, весіль, заходів для дітей, кейтерінгу; організатори фестивалів; ведучі; представники компаній, які забезпечують технічне оснащення заходів — сцену, звук, світло, представники квиткових операторів; організатори онлайн-трансляцій, представники локацій, декоратори.

Подію можна буде відвідати і в офлайн, і в онлайн форматі. Важливі питання, які будуть розглянуті на події: Перезавантаження галузі.

Подолання нових викликів. Які події актуальні під час війни та особливості їхньої організації. Досвід, якого не мала жодна країна. Ця подія точно буде цікавою та корисною для: Початківців в івент-індустрії; Івент-менеджерів компаній; Проджект менеджерів, які взяли на себе організацію заходів; PR менеджерів, які організовують заходи; HR-менеджерів, які організовують навчання для співробітників компаній; Засновників ком’юніті, які самостійно організовують івенти; Представників благодійних та громадських організацій; Конференц-менеджери та івент-менеджери локацій; І всіх тих, хто хоче прокачати свої скіли в організації івентів. На заході заплановано: 40+ топових спікерів — провідних експертів івент індустрії, які поділяться своїми історіями виживання в кризових умовах і досвідом, який отримали від початку повномасштабного вторгнення; 300+ учасників потужного нетворкінгу галузі, серед яких можна буде знайти не тільки підрядників чи замовників, але і партнерів для створення нових

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA