Снд HRD Нова Пошта Снд

ONLINE FREE: Тренди, виклики та нестандартні рішення українського ринку праці на панельній дискусії «HRоніки війни»

Сейчас читают: 696
womo.ua

Як утримати та повернути з-за кордону цінних співробітників? Які інструменти мотивації та комунікаційні стратегії допоможуть зміцнити команду?

До чого готуватися українському ринку праці у найближчі місяці? Ці та інші актуальні виклики вітчизняних роботодавців обговорять п’ять HRD топових українських компаній на онлайн-дискусії HRоніки війни.

Коли: 20 вересня, 16.00 Умови участі: безоплатно за попередньої реєстрації Дізнатися більше: https://hronics.delo.ua/ Учасниками панельної дискусії стануть HR-фахівці з багаторічним досвідом, воєнні HR-рішення яких вже довели свою ефективність.

Серед них:  директорка з управління персоналом «Дарниці» Олена Соколова, директорка з управління персоналом Acino в Україні та країнах СНД Наталія Снімщікова, керівниця з питань залученості працівників у відділі People&Culture Філіп Морріс в Україні, Молдові та на Кавказі Юлія Малько, директорка із управління репутацією Нової пошти Олена Плахова, Модераторкою дискусії виступить директорка з управління персоналом та розвитку організації «Київстар» Оксана Олійник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA