вишивка

«Спогади про майбутнє, якого вже немає»: українська майстриня робить вишивку на фотографіях

Сейчас читают: 924
womo.ua

Українська художниця Alya O, колишня мешканка Соледару, віднедавна знаходиться у Франції. Спогади про рідне місто на Донеччині, нині окуповане, вона втілила у проєкті «Not sure how anyone else does it» («Я не знаю, як це роблять інші»).

Про це розповідає Euronews. За часів мирного життя в Соледарі Alya O зустрічалася з багатьма мешканцями міста у мистецькій резиденції.

Художниця згадала, як люди часто дарували їй на пам’ять кристалики солі. Фото: aliaova.com Фото: aliaova.com Вона розповіла, що вишиває на світлинах інтуїтивно, спираючись на власні емоції.

І через ці враження майстриня намагається передати душу міста. Роботи художниці можна придбати на її сайті. 20% з продажу вона передає на підтримку України. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Спогади про майбутнє, якого вже немає»: українська майстриня робить вишивку на фотографіях appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA