Тарас Шевченко Сша Емірати новини ТРЦ Gulliver натхнення вибір редакції Тарас Шевченко Сша Емірати

До 210-річчя Тараса Шевченка на екранах ТРЦ Gulliver покажуть мультимедійний фільм про Кобзаря

Сейчас читают: 221
womo.ua

Мультимедійне шоу під назвою «Імерсивний Світ Тараса Шевченка» триватиме 7,5 хвилин і буде транслюватися на фасадних екранах комплексу, які є найбільшими у Європі.

Гідом виставки виступить цифровий аватар Тараса Шевченка, створений за допомогою технології штучного інтелекту. «Створена цифрова особистість зі штучним інтелектом не тільки повторює зовнішність і манери Шевченка, але й володіє величезною базою знань про його творчість, включаючи поезію, прозу, картини та інші твори», – коментує Руслан Синицький, генеральний директор та засновник компанії RAVATAR.

ШІ-аватара Шевченка представляє собою вдосконалене поєднання людиноподібного аватара, штучного інтелекту та цифрової особистості.

Проєкт спрямований на популяризацію української культури, створення цікавого та інноваційного формату для знайомства з багатою культурою України. «Сьогодні єдиний шлях до того, аби українська культура стала популярною серед нашої молоді та світу – сучасні технології.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA