місто Берлін Нео місто Берлін

Слідом за Пугачовою: Крістіна Орбакайте назавжди виїхала із росії - росЗМІ

Сейчас читают: 702
hochu.ua

Російська актриса та співачка Крістіна Орбакайте вирішила назавжди виїхати з росії. Наприкінці квітня у неї планується тур Європою.

Відповідне повідомлення з'явилося в російських ЗМІ.Крістіна Орбакайте, на відміну від Максима Галкіна, не коментувала повномасштабне вторгнення та не висловлювала свою позицію.

Читати також "Долина між надгробками полізе": Максим Галкін публічно висміяв артистів-путіністів Нещодавно стало відомо, що у доньки російської Примадонни стартує європейський тур Німеччиною.

Її шоу відбудуться у період з 29 квітня по 9 травня та відбудуться у семи містах: Трір, Берлін, Гамбург, Оснабрюк, Оффенбах-ам-Майн, Штутгарт та Ратінген.Щодо її дітей, то старший син Нікіта разом із дружиною Альоною ще торік виїхали до Штатів, а от середній Дені обережний і не публікує нічого в соцмережах.Нагадаємо, виконавиця влітку 2014, вже після окупації Криму росією, виступала у Севастополі, чим порушила законодавство України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA