актор війна в Україні

"Ми завжди трохи зігнуті": Нагієв поділився роздумами про "безперервне вставання з колін" росії

Сейчас читают: 637
hochu.ua

Відомий російський актор та ведучий Дмитро Нагієв, який уже давненько не спілкувався зі ЗМІ, нещодавно дав інтерв’ю одному з пропагандистських російських сайтів.

У ньому 56-річний шоумен дуже обережно висловлювався, однак у деяких відповідях проглядається ставлення актора до нинішньої ситуації в росії.

Що саме сказав телеведучий — розповідаємо далі.Ім’я актора останнім часом часто згадають пропагандистські помийки. Причиною цього став нещодавній ролик, який з’явився у соцмережах актора, а також його від'їзд із країни.

На відео Нагієв постав перед своїми шанувальниками у синьо-жовтій куртці, чим славно побісив росіян, адже багато людей, які підписані на ведучого, сприйняли це як підтримку ним України у війні, розв’язаній рф-єю.Тепер же російський артист видав кілька цікавих фраз щодо росії та її безперестанного вічного "вставання з колін":Мене завжди дивувало, що ми безперервно перебуваємо в стані вставання з колін, зокрема і в галузі кінематографа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA