місто Орел Нео шоубізнес місто Орел

Відмовилася від українського громадянства і продовжує працювати в росії: як Жанна Бадоєва з улюблениці перетворилася на зрадницю

Сейчас читают: 509
hochu.ua

Телеведуча та колишня зірка "Орла та решки" Жанна Бадоєва займає огидну мовчазну позицію та не засуджує кровопролитну війну в Україні.

Ба більше, продовжує працювати в країні-агресорці. Зокрема, веде розважальне шоу "Життя інших". Деталі — в матеріалі.Жанна Бадоєва, яка багато років жила та працювала в нашій країні, у 2019 році відмовилася від українського громадянства, а з осені минулого року відновила зйомки на російському ТБ.

Про це розповів український ведучий Слава Дьомін. Читати також Ані Лорак допомагає ЗСУ: Стерненко назвав суму, яку "передала" на дрони співачка-зрадниця Жанна відмовилася від українського громадянства ще в 2019 році.

У вересні 2022 року стало відомо, що вона продовжує співпрацю з російськими телеканалами. А у січні Жанна Бадоєва потрапила під санкції РНБО.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA