книги НАТО війна інформаційна війна Європа війна з Росією

Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії

Сейчас читают: 331
womo.ua

Українська агенція Bickerstaff.284 разом з Українською академією лідерства та Міністерством закордонних справ України створили величезну книгу під назвою «Злочин без покарання», яка буде постійно доповнюватися.

Зазначається, що у книзі «Злочин без покарання» описані злочини росії, проте не всі, оскільки вона все ще пишеться. Книга складається з 6000 сторінок та важить 50 кілограмів. Читайте також: Я не боюся, бо я Бетмен: що говорять діти про війну Автори книги хотіли висловити словами той біль, жах і праведний гнів українських матерів, чиї діти були викрадені російськими окупантами. Читайте також: Дієтологині Наталія Самойленко та Анна Бєлокоз презентують свою революційну книгу про дитяче харчування разом із ведучою Марічкою Падалко Читайте також: Скільки коштів українці витрачають на книжки, – результати дослідження Книгу «Злочин без покарання» покажуть у НАТО, Європарламенті та Раді Європи.

Також вона поїде до Польщі, Німеччині, Франції, Бельгії та Австрії. The post Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA