Нео війна

Потрапила до чорного списку МВС росії: мовчунка Тодоренко може опинитися за ґратами

Сейчас читают: 267
hochu.ua

Телеведучу та співачку Регіну Тодоренко, яка продовжує мовчати про повномасштабну війну в рідній Україні, очікують великих неприємностей у країні-агресорці.

Виявляється, у росії з'явився чорний список блогерів, яких перевірять за несплату податків. У ньому фігурує і Тодоренко. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Приводом для перевірки російських блогерів стало порушення кримінальної справи про ухилення від сплати податків проти Олени Бліновської, Олександри Мітрошиної та Валерії Чекаліної.

На своїх рахунках вони зберігали мільйони, проте не сплачували податки до російської казни. До речі, Мітрошина вже погасила заборгованість із податків у сумі 130 мільйонів рублів, а Чекаліну та Бліновську суд відправив під домашній арешт.

Читати також "Це гірше, ніж Ані Лорак та Регіна Тодоренко": Влад Дарвін відреагував на виїзд до росії режисера Тараса Голубкова (ВІДЕО) У Мережі з'явилася інформація про список відомих блогерів, складений МВС.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA