люди Нео шоубізнес Світлана Лобода

"У мене ніколи не було друзів у росії": Лобода розповіла, чи спілкується досі з російськими артистами (ВІДЕО)

Сейчас читают: 237
hochu.ua

Популярна українська співачка Світлана Лобода до повномасштабного вторгнення будувала кар'єру у росії: записувала треки, знімалася у передачах, гастролювала.

Однак після 24 лютого артистка засудила кровопролитну війну путіна, а також разом зі своєю командою виїхала із країни-агресорки.

У новому інтерв'ю вона зізналася, чи зараз підтримує дружні стосунки з російськими колегами. Деталі у матеріалі HOCHU.ua!Світлана Лобода мала приятельські стосунки з багатьма колегами із шоу-бізнесу росії, ба більше зазначила, що з деякими артистами досі підтримує зв'язок.

Зірка не уточнила імена, проте заявила, що ці знаменитості виїхали з росії та підтримують Україну. Читати також Молодша сестра Світлани Лободи стала мамою: перші фото дитини Я завжди була дуже замкнутою людиною, коли приїхала завойовувати росію, у мене завжди була моя команда українців, які від початку мого шляху зі мною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA