Статистика діти війна війна росії з україною діти війни війна з Росією

Через агресію Росії поранено щонайменше 949 дітей: подробиці

Сейчас читают: 101
womo.ua

В Україні станом на ранок 27 квітня внаслідок повномасштабної агресії російської федерації загинули 470 дітей, ще 951 дитина зазнала поранень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Телеграмі. Читайте також: Евакуація дітей: у прифронтовій Авдіївці досі залишається одна дитина, яку переховують батьки Також зазначається, що дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово захоплених та звільнених територіях. Читайте також: У Вінниці горе-батько зґвалтував малолітню доньку: подробиці Найбільше дітей постраждали у таких областях: Донецькій — 452, Харківській — 275, Київській — 127, Херсонській — 94, Запорізькій — 89, Миколаївській — 88, Чернігівській — 68, Луганській — 66, Дніпропетровській — 66. Читайте також: В Україні вперше провели дитині операцію на мозку з пробудженням: деталі та фото Також в Офісі генерального прокурора додали, що 27 квітня внаслідок обстрілу ворогом Миколаєва були поранені двоє 8-річних дівчаток.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA