Богдан Беспалов місто Вікторія місто Ужгород люди друзья Нео Богдан Беспалов місто Вікторія місто Ужгород

Зрадниця Йолка, яка перебралася до росії... допомагає ЗСУ! Відомий блогер "злив" цікаві дані (ВІДЕО)

Сейчас читают: 765
hochu.ua

Ні Ані Лорак єдиною. Відомий український YouTube-блогер Богдан Беспалов розповів, що популярна співачка Йолка (справжнє ім'я – Єлизавета Іванців) допомагає українській армії, але робить це не з патріотичних спонукань.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Артистка Йолка народилася в Ужгороді, проте в 20-річному віці поїхала будувати музичну кар’єру до москви.

У 2011 році стала членкинею популярного проєкту "Х-фактор", але згодом все частіше не приїздила на батьківщину. Після 24 лютого співачка обрала мовчазну позицію та продовжує виступати в країні-агресорці.

Читати також Не в росію. Стало відомо, куди поїхав та чим займається колишній коханець путіністки Ані Лорак Блогер Беспалов, який посилається на слова свого інсайдера наголосив, що Йолка через своїх друзів з рідного міста активно донатить Збройним силам України, проте є нюанс.Ліза має кілька друзів в Ужгороді – Сергій та Вікторія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA