Срср місто Маріуполь люди Нео Срср місто Маріуполь

"Діти на іграшкових танках": Андрій Бедняков відреагував на цинічний парад у Росії

Сейчас читают: 359
hochu.ua

Поки увесь цивілізований світ згадує жертовність і трагічність Другої світової війни та вшановує пам'ять полеглим у ній, росія продовжує будувати культ "перемоги".

Не вийнятком стало і це 9 травня. Попри те, що вже понад рік рф знищує українські мирні міста та веде цинічну війну, росіяни й далі святкують "дєнь побєди" парадами та пишними гуляннями.На своїй сторінці в Instagram телеведучий Андрій Бєдняков емоційно відреагував на цьогорічні святкування 9 травня в росії.

Шоумен звернувся до своєї аудиторії з рф та нагадав, що за останній рік армія їх країни вбила понад 500 дітей (і це тільки за офіційними данними ООН), примусово депортувала десятки тисяч людей, ґвалтувала українських жінок та дітей, страчувала військовополонених та робила усе, аби знищити український народ.

І тепер, поки люди в Україні змушені продовжувати ховатися у бомбосховищах від ракет та БПЛА, росіяни пишно святкують те, як СРСР на людському горі збудував культ перемоги.Сьогодні черговий парад.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA