люди Нео

Шон Пенн закликав глядачів та гостей бойкотувати «Оскар», якщо на нього не запросять президента України Володимира Зеленського

Сейчас читают: 173
cosmo.com.ua

Вслід за акторкою Емі Шумер, яка запропонувала організаторам «Оскара» дати слово на церемонії Володимиру Зеленському, з аналогічною вимогою виступив Шон Пенн.

Ба більше — голлівудський актор, який в день початку війни росії проти України перебував у Києві і знімав свій документальний фільм, закликав глядачів та гостей бойкотувати церемонію, якщо президента України таки не запросять.

Окрім цього, в інтерв`ю CNN Пенн пообіцяв знищити свою нагороду, яку отримав в 2009 році за роль у фільмі «Гарві Мілк». «Якщо кіноакадемія вирішить не підтримувати лідера українців, яких зараз обстрілюють, на яких скидають бомби, разом з їхніми дітьми, яких вони намагаються захистити, то кожен з тих людей та кожне з їхніх рішень будуть найбільш огидним моментом в історії Голлівуду», — зазначив актор. «Я молюся про те, щоб цього не сталося.

Я молюся, щоб не знайшлося зарозумілих людей, які вважають себе представниками вищого блага в моїй галузі, які вирішили не зв`язуватися з керівництвом України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA