України Володимир Зеленський України Володимир Зеленський

Зала прийомів Маріїнського палацу відтепер називатиметься «Білою залою героїв України»

Сейчас читают: 409
cosmo.com.ua

Президент України Володимир Зеленський у Маріїнському палаці вручив ордени «Золота Зірка» військовослужбовцям ЗСУ — Героям України та членам родин військових, які відзначені цим званням посмертно, та повідомив, що відтепер зала для прийому іноземних лідерів називатиметься Білою залою Героїв України.

Про це президент розповів у своєму відеозверненні. «Тепер саме в Маріїнському палаці, у Білій залі, у якій ми завжди приймаємо глав іноземних держав, будуть відбуватися такі важливі церемонії.

Ми будемо демонструвати щоразу, що наші захисники й захисниці заслуговують на повагу й пошану на найвищому рівні. А Біла зала Маріїнського палацу віднині буде називатись Білою залою Героїв України», — зазначив Зеленський.

Окрім цього, президент передав орден «За мужність» родині загиблого фотографа та документаліста Макса Левіна, якого російські окупанти застрелили на Київщині, та повідомив, що перед записом вечірнього звернення підписав укази про відзначення 292 українських військових державними нагородами, із них 57 — посмертно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA