Украина місто Маріуполь місто Харків музыканты StandWithUkraine Ми з України Украина місто Маріуполь місто Харків

Володимир Зеленський розповів про війну в Україні на «Ґреммі – 2022»

Сейчас читают: 139
vogue.ua

Володимир Зеленський виступив на 64-й церемонії вручення премії «Ґреммі» в ніч на 4 квітня 2022 року. У своєму зверненні президент розповів про війну в Україні та закликав музичну спільноту не мовчати про трагічні події.

В короткому відео, записаному заздалегідь, Володимир Зеленський поділився фактами про війну в Україні, попросив музикантів не залишатися осторонь та підтримувати український народ, надавати максимального розголосу війні та поширювати правду. «Що є найсильнішим контрастом до музики?

Тиша зруйнованих міст та вбитих людей. Наповніть тишу своєю музикою. Зробіть це сьогодні, щоби розповісти нашу історію», – з цих слів почав свою промову президент України.

President Zelenskyy just addressed the #GRAMMYs broadcast from Ukraine. pic. twitter. com/VjPSK5tqvRВолодимир Зеленський також розповів, що сьогодни українські музиканти вимушені спрямовувати свою творчість на підняття бойового духу. «Наші музиканти носять бронежилети замість смокінгів, — сказав він. — Вони співають для поранених у шпиталях». «Говоріть правду про війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA