України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Міка Ньютон місто Маріуполь місто Харків люди Нео України Володимир Зеленський Володимир Зеленський Міка Ньютон місто Маріуполь місто Харків

«Розкажіть нашу історію. Підтримайте нас, як тільки можете»: президент України Володимир Зеленський виступив на церемонії «Греммі-2022»

Сейчас читают: 676
cosmo.com.ua

В ніч з 3 на 4 квітня у Лас-Вегасі відбулась 64-та церемонія вручення музичної нагороди «Греммі». Тут, на відміну від цьогорічної церемонії «Оскар», дали слово Володимиру Зеленському — президент України, яка зараз героїчно протистоїть російським окупантам, виступив із відеозверненням. «Що є найсильнішим контрастом до музики?

Тиша зруйнованих міст і вбитих людей. Наші діти малюють ракети, що летять, а не падаючі зірки. Понад 400 дітей отримали поранення та 153 дитини загинули.

І ми ніколи не побачимо, як вони малюють. Наші батьки щасливі від того, що прокинулися вранці. В бомбосховищах, але живі. Наші кохані не знають, чи будемо ми колись знову разом.

Війна не вибирає, хто вціліє, а хто залишиться у вічній тиші. Українські музиканти носять бронежилети замість смокінгів. Вони співають для поранених у шпиталях, навіть для тих, хто не може їх почути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA