люди Нео

Шон Пенн приїхав до Львова, щоб допомагати переселенцям

Сейчас читают: 622
cosmo.com.ua

Голлівудський актор та режисер Шон Пенн, який підтримує Україну з перших днів війни, приїхав до Львову, щоб разом зі своєю благодійною організацією CORE допомагати переселенцям з інших міст України.

Про це повідомив у Facebook голова Львівської ОВА Максим Козицький.  «Благодійна організація актора Шона Пенна допомагатиме українським переселенцям на Львівщині.

Досвід боротьби України є прикладом для всього світу, зазначив під час нашої зустрічі пан Пенн. Його організація хоче налагодити партнерські взаємини саме в Україні, щоб підтримати наших людей у боротьбі за свободу та суверенітет», — зазначив Козицький.   «Зараз я говорю не як документаліст, а як керівник благодійної організації CORE.

Ми пропонуємо будь-яку допомогу, готові допомогти як з технічними питаннями, так і комунікацією. Зараз конкретно розуміємо, що потрібно поселяти людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA