«Один мільярдер міг би завершити війну в Україні»: Шон Пенн закликав мільярдерів у всьому світі придбати для України винищувачі та системи протиракетної оборони

Сейчас читают: 919
cosmo.com.ua

Шон Пенн, який нещодавно прибув до Львова, щоб допомагати українським переселенцям, закликав мільярдерів у всьому світі допомогти Україні захистити країну від ударів російських окупантів з повітря.

Американський актор та продюсер звернувся до багатіїв у своєму Twitter. Зокрема, Пенн закликав мільярдерів витратити 300 мільйонів доларів і придбати для України дві ескадрильї винищувачів F-15 або F-16, які матимуть відчутну перевагу над російськими Су і МіГ.

Актор запевнив, що українські льотчики готові розібратися з керуванням новим винищувачем за три тижні. Окрім цього, Пенн закликав придбати для України системи протиракетної оборони вартістю 200 мільйонів доларів.

Разом сума надважливих для України витрат склала б півмільярда доларів. «Один мільярдер міг би завершити війну в Україні», — зазначив актор у коментарі до свого твіту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA