Сша Україна робота бізнес жінки кар'єра розвиток Сша Україна

Шість історій жінок, які заснували власну справу під час війни

Сейчас читают: 350
womo.ua

Сьогодні роль жінок важлива як ніколи — під час війни вони не стоять осторонь і переймають бізнеси чоловіків, які пішли на фронт, релокують та відновлюють бізнес у новому місті, опановують нові професії, створюють робочі місця.

У 2023 році в Україні зареєструвалося більше ФОПів, ніж за останні 10 років. Більша частина, а саме 56% із них – жінки. Це досить цікавий феномен нашої реальності, в якій саме жінки беруть на себе роль лідерок і створюють той економічний фундамент, на якому згодом буде ґрунтуватися відбудова нашої країни.

Саме тому сьогодні, як ніколи, важливо підтримувати їх на шляху створення бізнесу. Нещодавно відбувся фінал тренінгової онлайн-програми з підприємництва для жінок U&WE Hub 4.0: “Час розпочати власну справу”, в результаті якої шість фіналісток отримали грантову підтримку в розмірі 2 тис.

доларів США для запуску або розвитку бізнесу. Протягом двох місяців учасниці інтенсивно навчалися й працювали над створенням бізнес-плану.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA