Україна психологічна допомога жінки війна в Україні психологічна підтримка Україна

Ініціатива «Марш Жінок» запускає гарячу лінію психологічної підтримки для військовослужбовиць

Сейчас читают: 472
womo.ua

«Марш Жінок» анонсував запуск служби психологічної підтримки для жінок-військовослужбовиць. На гарячій лінії працюють девʼять психологинь з відповідною освітою й навчанням з військової психології.

Захисницям допомагатимуть із такими запитами: відчуття самотності, безвиході, втрата мотивації; погіршення ментального здоров’я (ПТСР, депресивні, тривожні стани, проблеми зі сном тощо) суїцидальні думки; будь-які види насильства, булінг; проблеми у спілкуванні з близькими й інше.

Також передбачається формат безплатних консультацій з можливістю продовження спілкування будь-яким зручним способом зв’язку. Читайте також: «Я чекаю на тебе».

Хто допомагає жінкам із родин військових? Добірка безкоштовних ініціатив та корисних контактів Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Ініціатива «Марш Жінок» запускає гарячу лінію психологічної підтримки для військовослужбовиць appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA