Сша city New York виставка Сша city New York

У США відкриють виставку «Щоденники війни: непочуті голоси українських дітей»

Сейчас читают: 978
womo.ua

Український проєкт «Щоденники війни: непочуті голоси українських дітей» відкриває експозицію однойменної виставки містами Сполучених Штатів Америки.

29 травня виставку презентують у Нью-Йорку в Українському інституті Америки. Виставка «Щоденники війни» охоплює 14 зворушливих історій дітей з різних куточків України: Донеччини, Харківщини, Херсонщини, Київщини.

На виставці представлені дитячі щоденники, нотатки, малюнки та особисті речі. Мета проєкту  —  привернути увагу суспільства до проблеми емоційного стану української молоді, яка стала свідком війни, та створити надійну платформу для дітей, завдяки якій їхні унікальні історії про пережиті випробування почують.

Ініціаторка проєкту «Щоденники війни: непочуті голоси українських дітей» — візіонерка Христина Храновська. Презентація щоденників у США стане п’ятою точкою у маршрутній мапі виставки.  «Щодня статистика постраждалих від війни в Україні збільшується.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA