Україна діти жінки куди піти у вихідні дозвілля вибір редакції Україна

День матері на Співочому: жінкам підготували приємний сюрприз

Сейчас читают: 890
womo.ua

Цими вихідними, 11 та 12 травня організатори весняної виставки квітів, що зараз проходить на Співочому, готують сюрприз всім жінкам на честь Дня матері.

Першим відвідувачкам парку даруватимуть весняні квіти.Також всі жінки в ці дні зможуть потрапити на захід зі знижкою -20%. Крім цього, в суботу та неділю з 14:00 у парку проходитимуть безплатні виступи спікерів на теми психології батьківства, здорового харчування, поєднання бізнесу та материнства.

Спікерами стануть відомі блогери та бізнес вумен, психологині, лікарі-косметологи і головне — жінки та мами. Все це відбуватиметься на відкритому просторі, на зеленій галявині, тож  можна буде відпочити у лаунж зоні разом з дітьми, поспілкуватися з інфлюенсерами, отримати відповіді на свої  запитання і навіть взяти участь в розіграші подарункових боксів.  «Ми з особливою турботою ставимося до жінок, бо це наше натхнення та наше майбутнє.

Тому хочемо подарувати кожній нашій гості якомога більше позитивних емоцій та щасливих моментів в парку Співоче. Певні, що всі тут зможуть відпочити і провести час із задоволенням», —каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA