Україна Туреччина діти війна в Україні новини вибір редакції Україна Туреччина

Проєкту «Дитинство без війни» — 2 роки

Сейчас читают: 650
womo.ua

З моменту домовленості перших леді двох країн Олени Зеленської та Еміне Ердоган про вивезення дітей-сиріт з України в Туреччину минуло два роки.

Шляхом сумісних зусиль Міністерства соціальної політики України, Національної соціальної сервісної служби України, Дніпропетровської обласної військової адміністрації, Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної військової адміністрації, за підтримки Міністерства сім’ї та соціальних послуг Турецької Республіки, Посольства України в Турецькій Республіці, Консульства України в місті Анталія, було здійснено заходи щодо тимчасового переміщення (евакуації) дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування до Турецької Республіки.

Командою Руслана Шостака було надано необхідну допомогу в організації та оплаті трансферів, страхуванні і здійсненні інших заходів щодо тимчасового переміщення дітей.

Надалі організовано проєкт «Дитинство без війни», а згодом Русланом Шостаком засновано Благодійну організацію «Благодійний фонд «Руслана Шостака» (далі – Благодійний фонд Руслана Шостака).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA