рецепт рецепти прості рецепти

Що приготувати зі слив: 5 смачних та простих рецептів

Сейчас читают: 717
womo.ua

З настанням осені настав час максимально використати останні сливи цього сезону, приготувавши з них смачні та прості страви.

Редакція WoMo підготувала для вас добірку найкращих рецептів зі слив. Сливи наповнені поживними речовинами та антиоксидантами та містять менше цукру, ніж багато інших фруктів.

Купуючи ідеальні сливи, зверніть увагу на тверді, яскраво забарвлені плоди та переконайтеся, що вони дозріли. Читайте також: Що приготувати з гарбуза: 5 простих рецептів Сливи додають казкових сезонних кольорів і ароматів осіннім десертам.

Спробуйте смачні та прості рецепти зі слив: 5 смачних рецептів зі слив  Порада: використовуйте м’яку, солодку, соковиту м’якоть слив для приготування джемів, пудингів, тістечок – вони мають чудовий смак і додають яскравого кольору. Сливовий пиріг Для приготування вам знадобиться: 3/4 – 1 стакан цукру 1/2 склянки несолоного вершкового масла, розм’якшеного 1 стакан просіяного борошна 1 чайна ложка розпушувача щіпка солі (за бажанням) 2 яйця 24 половинки слив без кісточок цукор, лимонний сік і кориця – для посипання Спосіб приготування: Нагрійте духовку до 180 градусів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA