рецепт рецепти їжа простий рецепт прості рецепти

Що приготувати з груш: найсмачніші осінні рецепти

Сейчас читают: 318
womo.ua

Рецепти груш — будь то на сніданок, обід, закуски, вечерю чи десерт — варіюються від солодкого до солоного. М’який солодкуватий смак груш чудово поєднується з усім: від прошуто та картоплі до камамберу, журавлини та кориці.

Як і більшість фруктів, груші дуже поживні. Середня груша, що дорівнює одній порції фруктів, містить лише 100 калорій, але багата антиоксидантами та флавоноїдами.

Груші також є чудовим джерелом клітковини та забезпечують щоденні рекомендовані норми 8 відсотків вітаміну С і 4 відсотки калію. Читайте також: Що приготувати зі слив: 5 смачних та простих рецептів 5 кращих та простих рецептів з груш Пропонуємо переглянути нашу добірку рецептів з грушами, які ідеально підходять для осені. Мафіни з грушею та горіхами Супер смачні фруктово-горіхові мафіни, які ідеально підійдуть кожному.

Ці кекси — це смачна закуска для будь-якого віку та чудовий спосіб отримати додаткові фрукти від вибагливих молодих любителів! Читайте також: Що приготувати з гарбуза: 5 простих рецептів Інгредієнти: 1 1/2 склянки цільнозернового борошна, що самостійно розростається 1/2 склянки коричневого цукру 1 1/2 ст.л суміші спецій 1/4 склянки насіння льону (за бажанням) Жменя насіння соняшнику (за бажанням) Жменя мигдалю (за бажанням) 3 яйця злегка збити 4 ст.л оливкової олії 2 склянки нарізаної груші 3/4 склянки суміші подрібнених горіхів 1/4 склянки насіння соняшнику за бажанням 1 ч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA