персики рецепти прості рецепти

Смак літа на тарілці: топ рецептів із серпневих фруктів та овочів, які варто приготувати

Сейчас читают: 990
womo.ua

Від солодких персиків до соковитих кавунів, баклажанів та ароматних кукурудзи — цей місяць вабить нас різноманітністю сезонних смаколиків.

Проте є ще одна важлива тема останнього місяця літа — небажання витрачати забагато часу на приготування їжі. Тому сьогодні ми зібрали дуже прості рецепти, на приготування яких ви не витратите більше 20 хвилин. Прохолодний кавуновий гаспачо Цей легкий та освіжаючий суп відмінно підійде для спекотних літніх днів.

Змішайте нарізані кавуни, помідори, огірки, болгарський перець, цибулю та м’яту. Додайте лимонний сік, оливкову олію, сіль та перець до свого смаку.

Результат — неймовірно апетитна страва, яка додасть вам енергії та відчуття свіжості. Вегетаріанські баклажани з рисом та сиром Баклажани багаті калієм, який виводить з організму надлишки натрію  Спробуйте запікати їх з начинкою з вареного рису, нарізаних помідорів, пармезану та зелені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA