Сша Италия рецепт Паста рецепти Сша Италия

Для любителів італійської кухні: 5 рецептів смачної пасти

Сейчас читают: 187
womo.ua

Оскільки Всесвітній день пасти відзначається щороку 25 жовтня, а 17 жовтня проводиться Національний день пасти в США, ми підготували кілька апетитних рецептів смачних страв з пасти.

Дивно, як просте поєднання борошна, яєць і води перетворюється на щось таке чудове — і універсальне — як макаронні вироби. Зазначимо, що сьогодні в усьому світі існує понад 600 видів пасти.

Вона стала основою для нескінченних рецептів і може бути заправлена чим завгодно: від легкої олії з овочами до ситного болоньєзе.

Навіть людям, які ведуть здоровий спосіб життя з низьким вмістом вуглеводів, доводилося створювати кабачкову локшину, щоб задовольнити тягу до спагетті. Читайте також: 5 ідей для італійської пасти з сезонними овочами: рецепти від Марко Черветті Що приготувати: різноманітні рецепти пасти Паста Карбонара Фото: Karishma Pradhan Інгредієнти: 1 столова ложка оливкової олії першого віджиму або несолоного вершкового масла, товстий нарізаний кубиками бекон (пачку), 1-2 зубчики часнику, подрібнені, приблизно 1 чайна ложка (за бажанням), 3-4 цілих яйця, 1 склянка тертого сиру пармезан або пекоріно, 1 пачка спагетті (або букатіні або фетучіні), кошерна сіль і свіжомелений чорний перець. Спосіб приготування:  Нагрійте воду для пасти: Поставте велику каструлю з підсоленою водою до кипіння (1 столова ложка солі на кожні 2 літри води).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA