кулинария рецепти їжа відео прості рецепти

5 ідей для італійської пасти з сезонними овочами: рецепти від Марко Черветті

Сейчас читают: 805
womo.ua

Марко Черветті — італієць, мандрівник та гедоніст, бренд-шеф ресторанних проєктів Fozzy Group, поділився з нами 5 рецептами пасти з сезонними продуктами.

Беріть пасту, баклажани, гарбуз, томати та лисички: час для гастрономічних експериментів. Pasta alla norma з баклажанами Інгредієнти: Баклажани  – 300 г Паста типу пенне  – 150 г Томатний соус  – 200 г Тертий пармезан  – 50 г Часник  – 2 великих зубкиОлія для смаження у фритюрі  – 0,5 л Базилік  – 2 г Сіль і перець  Читайте також: Скільки грошей витрачають на харчування жителі України – дослідження Як готувати: Почистіть баклажан та наріжте його на смужечки товщиною та довжиною в палець.

Поставте на вогонь воду для пасти. Пасту для цієї страви зазвичай беруть коротку. Наприклад, пенне. Коли вода закипить, вкиньте пасту, перемішайте, залиште варитися.

У глибокій каструлі або у глибокій пательні добре прогрійте олію для фритюру. Обсмажте баклажани у фритюрі, дістаньте та посоліть їх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA