Україна книги діти виховання видавництво "Ранок" натхнення Україна

Що почитати влітку: ТОП-8 новинок для дітей

Сейчас читают: 660
womo.ua

Літо — особливий час, якщо йдеться про читання! Бо починається той період, коли можна читати десь назовні — в парку, на дачі, на лавочці біля дому — під свіжий вітерець й вже не теплий, а прохолодний чай.

Але що саме читати? Ми звернулися до відомого українського видавництва “Ранок” із запитом, що нового вийшло в травні? І отримали відповідь з 8-ти книжок для різного віку.

Знайомтеся! Найменшим Серія для малюків «Потрібні книжки», Геннадій Меламед В травні з’явилася у друці весела допомога в дорослішанні у вигляді книжок. «Миємо голову», «Охоче вмиваємось», «Пустушко, прощавай», «Ходимо на горщик», «Підстригаємо нігтики», «Чистимо зубки» — із книжками серії буде набагато простіше впоратися з дитячими страхами й допомогти малечі опанувати нові навички.

На сторінках книжок веселі герої проходять ті самі етапи дорослішання, що й справжні хлопчики та дівчатка. Зайчики, білочки й ведмежата покажуть, що немає нічого страшного в запашному шампуні, а горщик — це дуже цікаво та зручно.  «Іди-іди, дощику!», «Спи моє сонечко!», Ірина Сонечко, Олена Радченко Нові книжечки в серії «Забавлянки-колисанки», від яких так і бере дрімота.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA