Україна здоров'я діти психологія війна в Україні натхнення Україна

Самодопомога для батьків у воєнний час: як зберегти емоційний добробут та підтримати дітей

Сейчас читают: 701
womo.ua

Євгенія Бойченко — екофасилітаторка, менторка груп підтримки дружин воїнів, психологиня БФ UA Mental Help У складні часи війни батькам, особливо матерям, доводиться докладати неймовірних зусиль, щоб підтримувати сімейний затишок та емоційний добробут своїх дітей.

Проте, піклуючись про інших, ми часто забуваємо про власні потреби, що може призвести до емоційного та фізичного виснаження.

У цій статті ми поговоримо про важливість самодопомоги для батьків, які виховують дітей самостійно через різні причини. Адже лише збалансувавши власні сили та ресурси, ми зможемо ефективно підтримувати тих, хто найбільше цього потребує — наших дітей. Життєва необхідність самодопомоги Самодопомога – це не егоїзм, а життєва необхідність.

Як інструкції безпеки в літаку наголошують надягти на себе кисневу маску перед тим, як допомагати іншим, так і в житті важливо спочатку дбати про себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA