книги робота Yakaboo Publishing діти жінки кар'єра

Польська письменниця Анна Сковронська про пізнавальні книжки для дітей та досвід промоції читання у Польщі

Сейчас читают: 637
womo.ua

Нещодавно у Yakaboo Publishing вийшли яскраві пізнавальні книжки “Земля”, “Вогонь”, “Вода”, “Вітер” польської авторки Анни Сковронської.

Ці книжки отримали безліч схвальних відгуків у Польщі, а польське міністерство освіти навіть рекомендувало включити їх до шкільної програми.

Ми поспілкувалися з Анною про те, чим особливі ці книжки та як програми промоції дитячого читання стимулюють видавничий сектор. Довідка про видавництво Muchomor MUCHOMOR — незалежне видавництво з Гданська, яке спеціалізується на дитячій літературі.

Засноване у 2002-му році, на сьогодні видало близько 200 художніх та пізнавальних книжок, які отримали чимало важливих відзнак: спеціальну згадку Болонського дитячого книжкового ярмарку, Золоте Яблуко з Братиславської бієнале ілюстрації, відзнаки від Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги та Польського Товариства книговидавців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA