Україна жінки війна в Україні Україна

Жіночі літні польові костюми для військовослужбовиць закупили на майже 130 мільйонів гривень

Сейчас читают: 405
womo.ua

«Державний оператор тилу» уклав договори на закупівлю жіночих літніх польових костюмів. Сума контрактів становила майже 130 млн гривень.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони України. Кожен комплект складається з трьох елементів: куртки, штанів і двох нарукавних знаків із державним прапором.

Жіночі костюми відрізняються від чоловічих формою та більш складним кроєм. Вони представлені  у широкому діапазоні розмірів — від 40-го до 64-го та розраховані на зріст від 146 до 188 см.

Також закупівельна агенція Міноборони закупила жіночу спідню білизну. Укладені угоди покривають потребу до кінця 2024 року. Понад 90% костюмів уже доставили у військові частини. Читайте також: Жіноча сила: Які дійсні потреби у жінок-війскових на фронті та як вони з ними знаходять раду Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Жіночі літні польові костюми для військовослужбовиць закупили на майже 130 мільйонів гривень appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA