Україна Верховна Рада законопроєкт Верховна Рада України Україна

У Раді готують законопроєкт про подвійне громадянство: деталі

Сейчас читают: 638
womo.ua

Народні депутати можуть зареєструвати у Верховній Раді законопроєкт про лібералізацію подвійного громадянства в Україні. Про це народна депутатка із фракції «Слуга народу» у ВР, голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева, пише Укрінформ. Читайте також: Ольга Стефанішина: Україна виконала 72% зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з ЄС За словами Мезенцевої, громадяни України, які мають паспорти інших держав існують, тому «їх треба «легалізувати». Читайте також: Легалізація канабісу: все, що потрібно знати про законопроєкт №7457 Також вона зазначила, що над питанням легалізації подвійного громадянства в Україні наразі активно працюють віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина і Міністерство культури та інформаційної політики. Читайте також: Невзоров та його дружина отримали громадянство України — ЗМІ Марія Мезенцева додала, що на жовтневій сесії ПАРЄ відбудуться спільні з Венеційською комісією слухання з приводу цього документа.

На базі комітету ПАРЄ рівності та недискримінації буде створена окрема резолюція, що матиме назву “Стан нацменшин в Україні”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA