місто Вікторія книголав місто Вікторія

Магія життя або як віднайти власний шлях: що цікавого у новій книжці від #книголав

Сейчас читают: 102
womo.ua

Сьогодні кожен з нас шукає відповіді на важливі питання про зміни, які відбуваються у світі, про себе, свій шлях, де шукати енергію для відновлення та власного вдосконалення та розвитку.

У видавництві #книголав вийде друком книжка «Як стати (бездоганною) відьмою». Цей захопливий посібник із чаклунства може допомогти у розумінні себе та віднайти власний шлях.

У ньому зібрано давні знання та різноманітні практики, які допоможуть дізнатися про особисту внутрішню силу і змінити життя на краще.

Ми поспілкувалися з науковою редакторкою книжки. Вікторія Moriweather поділилася своїми враженнями від роботи над книжкою. Вікторіє, ви тарологиня, розкажіть, коли ви зацікавилися таро і які найпопулярніші запити?  Вікторія Moriweather, наукова редакторка книги «Як стати (бездоганною) відьмою» Таро я почала цікавитися дуже давно, перша колода у мене з’явилась ще в дитинстві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA