місто Київ Нео Євробачення Євробачення 2023 місто Київ

Організатори Євробачення нарешті відповіли, яку особливу роль виконає Руслана на конкурсі

Сейчас читают: 676
hochu.ua

Складно згадати хоч один рік, коли напередодні Євробачення не точилися серйозні скандали. І цей раз не виняток — на конкурс не запросили виступити Руслану, яка свого часу принесла Україні першу перемогу.

Після хвилі невдоволень організатори заявили, що співачка матиме особливу місію на конкурсі, проте деталі не розголошувалися.

Тепер же стало відомо, чи з'явиться в принципі артистка на Євробаченні-2023.На офіційному сайті eurovision.tv з'явилася інформація, що Руслана все ж таки не вийде на сцену в Ліверпулі, але, попри це, з'явиться в гранд-фіналі конкурсу.

Так, під час прямого ефіру покажуть спеціальне відео зі співачкою, заздалегідь записане в Києві. Зірці довірили символічно "з'єднати" Київ і Ліверпуль, а її поява відображатиме тему конкурсу — "Об'єднані музикою".Це демонструє унікальне партнерство між Сполученим Королівством, Україною та містом-організатором Ліверпулем, щоб продемонструвати неймовірну силу музики, що об'єднує спільноти,— сказано в офіційній заяві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA