Ума Турман фільм добірка фільмів Ума Турман

ТОП-7 фільмів про білявок. Ніжні та рішучі: вони з легкістю розбивають чоловічу дружбу, готують помсту та шукають справжню любов

Сейчас читают: 453
hochu.ua

Всесвітній день білявки заведено святкувати 31 травня. І це дивно, адже білявки настільки чудові, що варто відмічати їхнє свято чи не щодня!

А щоб воно стало більш масштабним, ми підготували для вас добірку крутезних фільмів, в яких красуні дають рішучу відсіч своїм кривдникам, зваблюють суперагентів та шукають те саме – єдине і справжнє кохання...

Читати також Банкуємо! Топ-7 цікавих фільмів про банки, банківських співробітників, гроші та пограбування (ВІДЕО) В уяві багатьох Мерлін Монро – це щось дуже миле, але поверхневе.

Навіть пусте. Таке оманливе враження сформувалось завдяки тому, що ми звикли бачити лише зовнішню оболонку актриси, – маску яку вона сама створила, і яку щиро демонструвала світові.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA