День Матері що подивитися фільм добірка добірка фільмів День Матері

Мами у фільмах: вони будують кар’єри, готують смачненьке, виправляють помилки та перетворюються на фурій, захищаючи дітей

Сейчас читают: 105
hochu.ua

Цікаві фільми про мам, які варто подивитись. Вже в цю неділю, 14 травня, наші улюблені мами відзначатимуть своє свято. Тож не забудьте їх привітати та обійняти.

А ми зробили для вас яскраву добірку про те, які чудові і чарівні акторки грають мам у кіно: Ума Турман, Сара Джессіка Паркер, Пенелопа Крус, Софі Марсо та Джо Фостер.

Ну, краса ж! Читати також Що подивитися? 10 найкращих фільмів травня, які не можна пропустити Кейт (Сара Джессіка Паркер) – фінансовий менеджер і вона любить свою роботу.

А ще – вона любляча мама і кохана дружина. Але ж це так важко – поєднувати кар’єру із родиною! Адже коли робиш одночасно дві справи (а на справді – всі 50), то постійно щось (чи хтось) страждає: чоловік, дитина або проєкт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA