New York книги що читати Видавництво книголав New York

Що почитати: 5 книжок для цікавого дозвілля

Сейчас читают: 1000
womo.ua

Ця добірка книжок видавництва #книголав на будь-який смак, що допоможе відкрити нові знання, поринути у філософські роздуми, зустрітися з улюбленими героями хокейного містечка або повернутися до класики.  «Переможці» Фредрік Бакман «Переможці» — завершальна частина трилогії про хокейну команду та життя містечка Бйорнстад.

Книжка від автора бестселерів № 1 за версією New York Times. Минуло два роки після подій, які досі ніхто не хоче згадувати. Кожен намагався йти далі, але в цьому місті завжди щось цьому заважає.

Мешканці хокейного містечка продовжують шукати відповіді на найважливіші запитання: Що таке сім’я? Що таке спільнота? І чим вони готові пожертвувати, щоб захистити їх?

Поки жителі містечка Бйорнстад намагаються подолати минуле, великі зміни вже на горизонті. Хтось повертається додому після тривалої відсутності, хтось закохається, хтось спробує налагодити шлюб, а хтось піде на все, щоб врятувати своїх дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA