видавництво "Ранок" читання вибір редакції Перші

Бестселер, від якого не відірватися: перші враження про книгу «Посібник з убивства для хорошої дівчинки»

Сейчас читают: 625
womo.ua

Кожне невелике містечко приховує щось, про що звично мовчати. Та головна героїня детективного трилера «Посібник з убивства для хорошої дівчинки» авторки Голлі Джексон відмінно вміє читати між рядків та виявляти істину там, де інші бачать лише загадку.

Ця книга з тих, які «проковтнеш» за один вечір, бо кожна сторінка є новою зачіпкою на загальній карті злочину. Події відбуваються в невеликому містечку, де звичайна школярка у своєму кваліфікаційному проєкті вирішує дослідити історію вбивства п’ятирічної давнини.

За невідомих обставин зникла красуня-білявка, зірка школи Енді Белл, яку офіційно визнали мертвою, попри те, що тіло не було знайдене.

А у вбивстві дівчини звинуватили її однокласника Саліл Сінгх, якого знайшли в зашморгу в лісі із запискою-зізнанням. Кримінальна справа так і не дійшла до суду, а всі в місті переконані, що Сал – вбивця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA