образование НОВОСТИ

Рефлексії, практичний досвід, розвиток компетенцій. Як навчають у сучасній школі КМДШ

Сейчас читают: 310
womo.ua

Яку школу обрати для своєї дитини і на які предмети та розвиток навичок треба звертати увагу, обираючи школу? Як допомогти дитині вирости різнобічно обдарованою людиною, яка буде усвідомлено ставитися до себе та світу?

Де знайти прогресивну приватну школу, в якій приділяють достатньо уваги розвитку креативності та емпатії так само, як і підготовці до ЗНО з англійської?

Навіщо в школі окремий ментор, заняття з рефлексії та креативності та яким чином вчителі школи допомагають своїм учням стати тими, хто буде змінювати цей світ — про все це ми поговорили з академічною директоркою мережі шкіл КМДШ Іриною Туляковою. Яка мета і завдання стоять перед кожним вчителем у КМДШ? Ірина Тулякова, академічна директорка мережі шкіл КМДШ Ми прагнемо, щоб кожен мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA