Євросоюз материнство роды НОВОСТИ Євросоюз

В Украiнi запрацювала унiверсальта гаряча лiнiя пiдтримки батькiв пicля пологiв

Сейчас читают: 207
womo.ua

Тепер кожна родина, в якій народилося немовля, може подзвонити на Гарячу лінію підтримки батьків після пологів за номером 0 800 500 313 7 червня 2021 року, відбулася презентація та запуск Гарячої лінії підтримки батьків після пологів* від Громадської Організації “Клуб підтримки вагітності та материнства “Лада”, на якій були присутні: Катерина Левченко, урядова уповноважена з питань гендерної політики. Борис Лебедцов, заступник Міністра соціальної політики України;  Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України; Тетяна Ничипоренко, менеджерка проєкту “Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні” в ІСАР Єднання. Марина Марченко, Голова та співзасновниця ГО “КПВМ “Лада”.

Обговорили такі питання: Вплив післяпологового періоду на рівень життя, фізичне та емоційне здоров’я жінки, дитини, родини та суспільства загалом.

Які умови та можливості у жінок для якісного відновлення після пологів. Як вирішити актуальні проблеми материнства та зменшити

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA