Росія війна війна в Україні новини Росія

Російський комік розповів про своїх друзів-мовчунів із шоу-бізу: "Я не знаю таких людей"

Сейчас читают: 184
hochu.ua

Популярний  стендапер, росіянин Руслан Бєлий розповів, що серед  його російських товаришів та колег по цеху немає таких, які б підтримували країну-агресорку у війні проти України.

Як повідомляє телеграм-канал Секрети Шоубізнесу, артист переконаний, що його друзі  "просто відмовчуються".Я не знаю таких людей, які відкрито підтримують все, що відбувається.

Тобто, в цілому, весь зараз російський творчий пласт — він з фігою в кишені,— висловився Бєлий про колег-коміків. Читати також Мріяв стати священиком, але підкорив український шоубізнес: 12 фактів про коміка Володимира Шумко Схоже, російські "культурні діячі" нарешті почали розуміти, що досягнули дна й опинились в ізоляції, і тепер прагнуть всіляко відгородитися від кривавого путінсткого режиму.

От тільки ігри в мовчанку нічим хорошим ніколи не закінчуються і всі, хто причетний до нападу на Україну, обов'язково відповідатимуть за це перед законом!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA