Україна ЛГБТ бренд ЛГБТК білизна брендинг бренди одягу Україна

Для підтримки квір-українців: бренди brabrabra та «ХУІЗИТ» випустили спільну колекцію шортів

Сейчас читают: 558
womo.ua

Українські бренди brabrabra та «ХУІЗИТ» випустили спільну лімітовану колекцію літніх шортів в кольорах Прайду, щоб підтримати всіх квір-українців.

Спільна «Колекція гордості» представлена в шести кольорах та об’єднана одним потужним меседжем: «Всі ми різні, але ми всі варті бути вільними та щасливими». Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото Також шортики можна носити як елемент білизни, домашнього одягу або для прогулянок містом. Читайте також: Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження Україна тільки стає на шлях визнання ком’юніті ЛГБТК+, тому українським брендам зараз надважливо висловити свою позицію на підтримку спільноти ЛГБТК+. Читайте також: Планували напад на ЛГБТ-парад: в Австрії викрили групу озброєних ісламістів The post Для підтримки квір-українців: бренди brabrabra та «ХУІЗИТ» випустили спільну колекцію шортів appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA