Скандал музика прем'єра Wellboy новини

"А може кліп буде цікавий з двійником?": Антон Wellboy шокований випуском "своєї" нової пісні

Сейчас читают: 421
hochu.ua

Попри публічні скандали з Антоном Вельбоєм, лейбл Papa music несподівано продовжив випуск нових пісень Wellboy. Однак сам артист дізнався про це вже після прем'єри треку "Документи у Дії" та публічно звернувся до представників продюсерської компанії — продюсера Євгена Тріплова та юриста Олександра Селіванова.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Антон Вельбой, який тепер , прокоментував випуск своєї пісні. Виявилося, автор і виконавець не був обізнаний, що після одностороннього розірвання контракту з лейблом, під його ім'ям продовжать прем'єрити раніше записані композиції.

Для артиста це стало несподіванкою — про це він повідомив фанатам у своїх соцмережах.Прикиньте, друзі, сьогодні у мене прем'єра пісні.

Ну як в мене... А може і у мене, слова ж я писав і співав теж я. Ну, Papa music, звісно, молодці, не очікував. Лайк!— прокоментував Антон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA